دانلود مقاله تعویض نقش باکتریوسین ها و باکتریوفاژ ها در بیوتکنولوژی غذایی
عنوان لایتن :
Swapping the roles of bacteriocins and bacteriophages in food biotechnology
تعداد صفحات : 6
فرمت مقاله: PDF
زبان مقاله : انگلیسی
سال انتشار : 2019
نسخه انگلیسی مقاله همین الان قابل دانلود است.
هزینه ترجمه مقاله بر اساس تعداد کلمات مقاله انگلیسی محاسبه می شود.
ترجمه آماده این مقاله موجود نمیباشد. میتوانید از طریق دکمه پایین سفارش دهید.
سفارش ترجمه این مقاله
قیمت مقاله انگلیسی این مقاله 2000 تومان می باشد
swapping the roles of bacteriocins and bacteriophages in food biotechnology_1565967561_29984_4145_1250.zip0.49 MB |