ترجمه مقاله اثرات انتشار کنترل توکوفرول بر انتشار اکسیداسیون لیپید
عنوان لاتین: Effects of diffusion controlled release of tocopherol on lipid oxidation
تعداد صفحات: 5
فرمت: PDF
سال انتشار : 2018
نسخه انگلیسی مقاله همین الان قابل دانلود است.
هزینه ترجمه مقاله بر اساس تعداد کلمات مقاله انگلیسی محاسبه می شود.
ترجمه آماده این مقاله موجود نمیباشد. میتوانید از طریق دکمه پایین سفارش دهید.
سفارش ترجمه این مقاله
قیمت مقاله انگلیسی این مقاله 2000 تومان می باشد
چکیده انگلیسی :
Our previous study showed that constant rate release of antioxidant was more effective than instant addition of antioxidant to inhibit oxidation of linoleic acid. However, the release rate of antioxidant from a packaging film is not constant-instead it varies with time, typically governed by diffusion of antioxidant in the film. This work investigated the effects of diffusion controlled release of tocopherol on inhibiting oxidation of linoleic acid. The results show that diffusion controlled release is more effective than constant rate release and instant addition, probably because the rate of diffusion controlled release of tocopherol more closely matches the rate of formulation of free radicals by linoleic acid. This finding provides useful insights for the design of controlled release packaging, an emerging technology by which antioxidants or other active compounds are released from the package in a controlled manner to extend shelf life of food.
نمونه ترجمه چکیده فارسی:
مطالعه قبلی ما نشان داد که آزادی ثابت آنتی اکسیدان موثرتر از افزودن فوری آنتی اکسیدان برای جلوگیری از اکسیداسیون اسید لینولئیک است. با این حال، میزان آزاد شدن آنتی اکسیدان از یک فیلم بسته بندی ثابت نیست، بلکه با زمان متفاوت است که معمولا توسط انتشار آنتی اکسیدان در فیلم کنترل می شود. این کار اثرات انتشار کنترل شده توکوفرول را بر مهار اکسیداسیون اسید لینولئیک بررسی کرد. نتایج نشان می دهد که انتشار کنترل شده با انتشار، موثرتر از انتشار ثابت و اضافه شدن فوری، احتمالا به این دلیل است که میزان انتشار توکوفرول کنترل شده با انتشار دقیق تر از میزان فرمولاسیون رادیکال های آزاد توسط اسید لینولئیک است. این یافته بینش مفیدی را برای طراحی بسته بندی آزمایشی کنترل شده، یک تکنولوژی در حال ظهور فراهم می کند که آنتی اکسیدان ها یا سایر ترکیبات فعال از بسته به صورت کنترل شده به منظور افزایش عمر مفید مواد غذایی آزاد می شوند.
effects of diffusion controlled release of tocopherol on lipid oxidation_1565507905_29842_4145_1914.zip0.54 MB |