بانک حل المسائل کتاب های دانشگاهی | Swapping the roles of bacteriocins and bacteriophages in food biotechnology

Swapping the roles of bacteriocins and bacteriophages in food biotechnology

Swapping the roles of bacteriocins and bacteriophages in food biotechnology

دانلود مقاله تعویض نقش باکتریوسین ها و باکتریوفاژ ها در بیوتکنولوژی غذایی


عنوان لایتن :

Swapping the roles of bacteriocins and bacteriophages in food biotechnology


تعداد صفحات : 6

فرمت مقاله: PDF

زبان مقاله : انگلیسی

سال انتشار : 2019




نسخه انگلیسی مقاله همین الان قابل دانلود است.

هزینه ترجمه مقاله بر اساس تعداد کلمات مقاله انگلیسی محاسبه می شود.



ترجمه آماده این مقاله موجود نمیباشد. میتوانید از طریق دکمه پایین سفارش دهید.


سفارش ترجمه این مقاله



قیمت مقاله انگلیسی این مقاله 2000 تومان می باشد





فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

swapping the roles of bacteriocins and bacteriophages in food biotechnology_1565967561_29984_4145_1250.zip0.49 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 2,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت