خانه راهنمای خرید پیگیری سفارش پشتیبانی درباره ما تماس با ما
محصولات مرتبط
کتاب کلستریدیوم دیفیسیل میکروب شناسی بیماری های عفونی
کتاب کلستریدیوم دیفیسیل میکروب شناسی بیماری های عفونی
قیمت : 15,750 تومان
اختلالات شبکه عملکردی مطابق با مشخصات رفتاری در اختلال اسپکتروم اوتیسم
اختلالات شبکه عملکردی مطابق با مشخصات رفتاری در اختلال اسپکتروم اوتیسم
قیمت : 2,100 تومان
ترجمه مقاله بازیابی اسید لاکتیک و اسید های ارگانیک از تخمیر اتانول مواد
ترجمه مقاله بازیابی اسید لاکتیک و اسید های ارگانیک از تخمیر اتانول مواد
قیمت : 2,100 تومان
ترجمه مقاله زیست شناسی تستوسترون پیش از تولد روانشناسی و تاثیر کارآفرینی
ترجمه مقاله زیست شناسی تستوسترون پیش از تولد روانشناسی و تاثیر کارآفرینی
قیمت : 2,100 تومان

ارزیابی شکل گیری اتیل کربامات در روحیه لوژو در طول پروسه های تقطیر و ذخیره سازی

ارزیابی شکل گیری اتیل کربامات در روحیه لوژو در طول پروسه های تقطیر و ذخیره سازی

ترجمه مقاله ارزیابی شکل گیری اتیل کربامات در روحیه لوژو در طول پروسه های تقطیر و ذخیره سازی


عنوان لاتین :

Evaluation of ethyl carbamate formation in Luzhou-flavor spirit during distillation and storage processes


تعداد صفحات: 5

فرمت: PDF

سال انتشار: 2018




نسخه انگلیسی مقاله همین الان قابل دانلود است.

هزینه ترجمه مقاله بر اساس تعداد کلمات مقاله انگلیسی محاسبه می شود.



ترجمه آماده این مقاله موجود نمیباشد. میتوانید از طریق دکمه پایین سفارش دهید.


سفارش ترجمه این مقاله


قیمت مقاله انگلیسی این مقاله 2000 تومان می باشد



چکیده انگلیسی :


Ethyl carbamate (EC) is a toxic contaminant that poses hazard to humans due to its potential carcinogenicity. This compound has been widely detected in fermented foods and alcoholic beverages such as Chinese spirits. Clarifying the mechanism of EC formation is difficult but necessary for reducing EC levels in Chinese spirits because of their complex fermentation procedures. The formation of ethyl carbamate during distillation and spirit aging were evaluated in this study. All grains used as materials for producing Luzhou-flavor spirit contained ethyl carbamate precursors, urea and citrulline. The highest levels of urea (93 μg/kg) and citrulline (83 μg/kg) were detected in wheat and sorghum, respectively. EC and its precursors were introduced into the raw spirit of Luzhou-flavor spirit during distillation. EC, which was present at 92 μg/l concentration in raw spirit, came from the distillation process. EC content in the raw spirit increased to 66% during the first year of storage because of spontaneous formation of EC from its precursors mainly urea in the raw spirit


.


فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

evaluation of ethyl carbamate formation in luzhou-flavor spirit during distillation and storage processes_1565509658_29844_4145_1138.zip0.28 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 2,100 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت