خانه راهنمای خرید پیگیری سفارش پشتیبانی درباره ما تماس با ما
محصولات مرتبط
کتاب کلستریدیوم دیفیسیل میکروب شناسی بیماری های عفونی
کتاب کلستریدیوم دیفیسیل میکروب شناسی بیماری های عفونی
قیمت : 15,750 تومان
اختلالات شبکه عملکردی مطابق با مشخصات رفتاری در اختلال اسپکتروم اوتیسم
اختلالات شبکه عملکردی مطابق با مشخصات رفتاری در اختلال اسپکتروم اوتیسم
قیمت : 2,100 تومان
ترجمه مقاله بازیابی اسید لاکتیک و اسید های ارگانیک از تخمیر اتانول مواد
ترجمه مقاله بازیابی اسید لاکتیک و اسید های ارگانیک از تخمیر اتانول مواد
قیمت : 2,100 تومان
ترجمه مقاله زیست شناسی تستوسترون پیش از تولد روانشناسی و تاثیر کارآفرینی
ترجمه مقاله زیست شناسی تستوسترون پیش از تولد روانشناسی و تاثیر کارآفرینی
قیمت : 2,100 تومان

ترجمه مقاله اثرات انتشار کنترل توکوفرول بر انتشار اکسیداسیون لیپید

ترجمه مقاله اثرات انتشار کنترل توکوفرول بر انتشار اکسیداسیون لیپید

ترجمه مقاله اثرات انتشار کنترل توکوفرول بر انتشار اکسیداسیون لیپید


عنوان لاتین: Effects of diffusion controlled release of tocopherol on lipid oxidation

تعداد صفحات: 5

فرمت: PDF

سال انتشار : 2018



نسخه انگلیسی مقاله همین الان قابل دانلود است.

هزینه ترجمه مقاله بر اساس تعداد کلمات مقاله انگلیسی محاسبه می شود.



ترجمه آماده این مقاله موجود نمیباشد. میتوانید از طریق دکمه پایین سفارش دهید.


سفارش ترجمه این مقاله


قیمت مقاله انگلیسی این مقاله 2000 تومان می باشد


چکیده انگلیسی :


Our previous study showed that constant rate release of antioxidant was more effective than instant addition of antioxidant to inhibit oxidation of linoleic acid. However, the release rate of antioxidant from a packaging film is not constant-instead it varies with time, typically governed by diffusion of antioxidant in the film. This work investigated the effects of diffusion controlled release of tocopherol on inhibiting oxidation of linoleic acid. The results show that diffusion controlled release is more effective than constant rate release and instant addition, probably because the rate of diffusion controlled release of tocopherol more closely matches the rate of formulation of free radicals by linoleic acid. This finding provides useful insights for the design of controlled release packaging, an emerging technology by which antioxidants or other active compounds are released from the package in a controlled manner to extend shelf life of food.


نمونه ترجمه چکیده فارسی:


مطالعه قبلی ما نشان داد که آزادی ثابت آنتی اکسیدان موثرتر از افزودن فوری آنتی اکسیدان برای جلوگیری از اکسیداسیون اسید لینولئیک است. با این حال، میزان آزاد شدن آنتی اکسیدان از یک فیلم بسته بندی ثابت نیست، بلکه با زمان متفاوت است که معمولا توسط انتشار آنتی اکسیدان در فیلم کنترل می شود. این کار اثرات انتشار کنترل شده توکوفرول را بر مهار اکسیداسیون اسید لینولئیک بررسی کرد. نتایج نشان می دهد که انتشار کنترل شده با انتشار، موثرتر از انتشار ثابت و اضافه شدن فوری، احتمالا به این دلیل است که میزان انتشار توکوفرول کنترل شده با انتشار دقیق تر از میزان فرمولاسیون رادیکال های آزاد توسط اسید لینولئیک است. این یافته بینش مفیدی را برای طراحی بسته بندی آزمایشی کنترل شده، یک تکنولوژی در حال ظهور فراهم می کند که آنتی اکسیدان ها یا سایر ترکیبات فعال از بسته به صورت کنترل شده به منظور افزایش عمر مفید مواد غذایی آزاد می شوند.





فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

effects of diffusion controlled release of tocopherol on lipid oxidation_1565507905_29842_4145_1914.zip0.54 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 2,100 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت