خانه راهنمای خرید پیگیری سفارش پشتیبانی درباره ما تماس با ما
محصولات مرتبط
کتاب کلستریدیوم دیفیسیل میکروب شناسی بیماری های عفونی
کتاب کلستریدیوم دیفیسیل میکروب شناسی بیماری های عفونی
قیمت : 15,750 تومان
اختلالات شبکه عملکردی مطابق با مشخصات رفتاری در اختلال اسپکتروم اوتیسم
اختلالات شبکه عملکردی مطابق با مشخصات رفتاری در اختلال اسپکتروم اوتیسم
قیمت : 2,100 تومان
ترجمه مقاله بازیابی اسید لاکتیک و اسید های ارگانیک از تخمیر اتانول مواد
ترجمه مقاله بازیابی اسید لاکتیک و اسید های ارگانیک از تخمیر اتانول مواد
قیمت : 2,100 تومان
ترجمه مقاله زیست شناسی تستوسترون پیش از تولد روانشناسی و تاثیر کارآفرینی
ترجمه مقاله زیست شناسی تستوسترون پیش از تولد روانشناسی و تاثیر کارآفرینی
قیمت : 2,100 تومان

ترجمه مقاله اثر ایزوتیوسیانات آلیال فرار بر تولیدات تازه

ترجمه مقاله اثر ایزوتیوسیانات آلیال فرار بر تولیدات تازه

ترجمه مقاله اثر ایزوتیوسیانات آلیال فرار بر تولیدات تازه


عنوان لاتین:

Impact of volatile allyl isothiocyanate on fresh produce



تعداد صفحات: 5

فرمت : PDF

سال انتشار: 2018




نسخه انگلیسی مقاله همین الان قابل دانلود است.

هزینه ترجمه مقاله بر اساس تعداد کلمات مقاله انگلیسی محاسبه می شود.



ترجمه آماده این مقاله موجود نمیباشد. میتوانید از طریق دکمه پایین سفارش دهید.


سفارش ترجمه این مقاله


قیمت مقاله انگلیسی این مقاله 2000 تومان می باشد



چکیده انگلیسی :

The applicability of allyl isothiocyanate (AITC) for the preservation of mung bean sprouts as well as fresh-cut iceberg lettuce was investigated. For this purpose, produce samples were stored in high gas barrier plastic bags containing a filter paper soaked with AITC (10 μl). Microbial loads as well as color changes and respiration of both products were monitored over 9 days of storage at 5 °C. The results showed that AITC (0.81-1.41 μg/ml) exhibits strong antimicrobial properties via the gas phase against the native microflora of iceberg lettuce and mung bean sprouts. However, the quality of both tested products was significantly affected, which limits the applicability of AITC for such sensitive produce commodities. The respiration activity of mung bean sprouts and fresh-cut salad was decreased by AITC while discolorations as well as changes to the texture were evident even at low concentrations (0.11-0.16 μg/ml), which did not provide antimicrobial effects


.


فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

impact of volatile allyl isothiocyanate on fresh produce_1565506906_29841_4145_1046.zip0.54 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 2,100 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت