بانک حل المسائل کتاب های دانشگاهی | ترجمه مقاله اثر ایزوتیوسیانات آلیال فرار بر تولیدات تازه

ترجمه مقاله اثر ایزوتیوسیانات آلیال فرار بر تولیدات تازه

ترجمه مقاله اثر ایزوتیوسیانات آلیال فرار بر تولیدات تازه

ترجمه مقاله اثر ایزوتیوسیانات آلیال فرار بر تولیدات تازه


عنوان لاتین:

Impact of volatile allyl isothiocyanate on fresh produce



تعداد صفحات: 5

فرمت : PDF

سال انتشار: 2018




نسخه انگلیسی مقاله همین الان قابل دانلود است.

هزینه ترجمه مقاله بر اساس تعداد کلمات مقاله انگلیسی محاسبه می شود.



ترجمه آماده این مقاله موجود نمیباشد. میتوانید از طریق دکمه پایین سفارش دهید.


سفارش ترجمه این مقاله


قیمت مقاله انگلیسی این مقاله 2000 تومان می باشد



چکیده انگلیسی :

The applicability of allyl isothiocyanate (AITC) for the preservation of mung bean sprouts as well as fresh-cut iceberg lettuce was investigated. For this purpose, produce samples were stored in high gas barrier plastic bags containing a filter paper soaked with AITC (10 μl). Microbial loads as well as color changes and respiration of both products were monitored over 9 days of storage at 5 °C. The results showed that AITC (0.81-1.41 μg/ml) exhibits strong antimicrobial properties via the gas phase against the native microflora of iceberg lettuce and mung bean sprouts. However, the quality of both tested products was significantly affected, which limits the applicability of AITC for such sensitive produce commodities. The respiration activity of mung bean sprouts and fresh-cut salad was decreased by AITC while discolorations as well as changes to the texture were evident even at low concentrations (0.11-0.16 μg/ml), which did not provide antimicrobial effects


.


فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

impact of volatile allyl isothiocyanate on fresh produce_1565506906_29841_4145_1046.zip0.54 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 2,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت